Veliki broj zadovoljnih pacijenata iz zemlje i inostranstva govori da smo na dobrom putu, zato se naši doktori stalno usavršavaju i vlasnici su mnogih sertifikata iz raznih oblasti stomatologije. Postigli smo to da na jednom mestu možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
stomatoloska ordinacija

Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dental Jovanović

Stomatološka ordinacija “Dr Jovanović” nalazi se u centru Beograda i ima tradiciju dugu dvadeset godina. Primer je uspešnog porodičnog poslovanja tokom kojeg se radilo na stručnom usavršavanju članova kako bi se postigla savremena dostignuća i ispunila očekivanja naših pacijenata.U prijatnom ambijentu ćete dobiti besplatan pregled i konsultaciju uz više ponuđenih mogućnosti rešavanja vašeg problema. Kvalitet našeg rada nije samo još jedan cilj, već je osnovna strategija opstanka u poslu i građenja budućnosti.

Šta klijenti kažu o nama

Limunka PaunovicKada se suočite sa problemom ozbiljno narušenog oralnog zdravlja, svesni ste da vam je neophodna pomoć vrhunskog stručnjaka kako bi ste problem sanirali. Pronaći pravog lekara možda se, na izgled, čini jednostavnim i lakim zadatkom, ali u praksi to nije tako. Znam to iz sopstvenog iskustva koje me je i dovelo u situaciju da se, uprkos svojim zrelim godinama, suočim sa dilemom kome se obratiti i kome pokloniti svoje poverenje.

Do ordinacije doktora Miloša Jovanovića došla sam putem Interneta pouzdavši se u svoju intuiciju. Već prvi kontakt i prvi konsultativni pregled nagovestili su mi da sam na pravom mestu u šta sam se i uverila.

Zahvaljujući stručnosti, posvećenosti i nesebičnom zalaganju dr Miloša, sada imam lep i zdrav osmeh, na čemu sam neizmerno zahvalna, kako samom doktoru Milošu, tako i ostalom osoblju ove ordinacije koji zaslužuju svaku pohvalu i sve preporuke.

S poštovanjem, zahvalna pacijentkinja,

Limunka Paunović, 63 godine, izvršni direktor „Yufos“ doo Beograd


Boris Komnenic
Evo poruke koja opisuje ordinaciju Jovanović: “Precizno, efikasno, posvećeno… i sa šarmom. Šta drugo reći?

Pozdrav,
Boris Komnenić, glumac


Za ordinaciju Jovanovic sam saznala preko interneta. U potrazi za ordinacijom kojoj cu ukazati poverenje pregledala sam na desetine sajtova i kontaktirala nekoliko njih. Ono sto me je navelo da zakazem pregled u ovoj ordinaciji je zainteresovanost dr. Milosa za moj problem i neumorno odgovaranje na moja pitanja putem maila. Nakon pregleda i nakon sto smo zavrsili radove mogu da kazem da me osecaj nije prevario i da je dr. Milos odlican stomatolog koji se zaista trudi da izadjete iz ordinacije zadovoljni njegovim radom a to nije tesko s obzirom da je zaista sjajan strucnjak i covek. Stekao je moje potpuno poverenje i moju najtopliju preporuku. Drago mi je sto sam pronasla odlicnog stomatologa i to sasvim slucajno. Ili mozda i nije tako slucajno jer kvalitet uvek ispliva na povrsinu a u kvalitet njegovog rada cete se uveriti vrlo brzo nakon sto ga posetite.
Jelena Banduka, master ekonomskih nauka


Porodična ordinacija, prijatna atmosfera, vrhunska usluga, osoblje vrlo kulturno, imaju visok stepen poštovanja i strpljenja prema pacijentima. Cena odgovara kvalitetu usluge. U mojoj porodici ja sam treća generacija koja ide kod njih, prvo kod Dr. B. Jovanovića, koji osim što je vrhunski stručnjak, je i izuzetan čovek, a kasnije kod mladje generacije doktora i sta da vam kažem osim da su NAJBOLJI. Posebno ističem dr M. Jovanovića, kao vrlo kulturnog, stručnog i prijatnog doktora, uvek spremnog da na najbolji način reši vaš problem. U ovoj ordinaciji, bićete sigurno više nego zadovoljni, a za to je najzaslužniji dr M. Jovanović.

Aleksandra, 47 godina, dip. inž. informatike, MUP R Srbije


Zoran Acimovic

Dugo vremena sam se nervirao s protezom ,a onda sam upoznao dr Milosa koji mi je predlozio da probam s implantima, posle, evo ,nekoliko godina protezu kao da nikad nisam koristio. Pored funkcionalnosti i estetski sve bolje izgleda! Najtoplija preporuka svima koji imaju mogucnosti!

Zoran Aćimović, Inženjer elektrotehnike


Teško je u nekoliko rečenica reći nešto o ordinaciji koju posećujem više od 20 godina, ali ću ipak pokušati. Moj prvi zubar je dr Branislav (čika Brana), kod koga sam po pravilu dolazio u pratnji roditelja, i uglavnom prisilno, da ne kažem “kada dogori do noktiju”. Uostalom, valjda je tako i sa svom decom, ili bar ja volim da mislim tako. Sve u svemu, u mom slučaju, čika Brana se pokazao ne samo kao odličan zubar, već i kao vrhunski dečiji psiholog. U međuvremenu, promenilo se par stvari. Danas kod zubara idem sam, ne sa roditeljima. Stolica, koja mi je nekada bila više nego komotna, danas je mala. Strah od zubara odavno ne postoji, pa više ne idem na hitne intevencije, nego na redovne kontrole, i to kod Dr. Miloša, Dr. Nataše i Dr. Ivane. Međutim, i pored ovih prirodnih promena koje su nastupile, ono što je ostalo netaknuto kod ove ordinacije jeste porodična atmosfera, ljubaznost, profesionalizam i pažnja koju posvećuju svojim pacijentima. Uostalom, zar nije čudno kada neko voli da ode kod zubara, i da se tamo zadrži više nego što je potrebno da se popravi zub.

Bojan Šunderić, advokat

 


Vladimir KovcinMnogima i sama pomisao da idu kod stomatologa izaziva neprijatnost i strah. Medjutim, ljubazno osoblje, prijatan ambijent i nadasve spretne ruke i smirenost dr Miloša ulivaju poverenje i odnose strah. O stručnosti i kvalitetu rada ne treba ni govoriti, oni se podrazumevaju. Ordinacija je za svaku pohvalu i preporuku!

Prof. dr Vladimir Kovčin, internista-onkolog na KBC Bežanijska kosa


Jasna Stojiljkovic MilicVeć treća generacija članova moje porodice posećuje Ordinaciju Jovanovic. Uvek ljubazni i predusretljivi, od zakazivanja, do napuštanja ordinacije, čine sve da se pacijent, zaista, oseća prijatno. I, sto je najvaznije, usluga je uvek besprekorna. O nasem zadovoljstvu, naravno, najbolje govore naši blistavi osmesi!

Jasna Stojiljković Milić, dipl. inz. gradj. JUP Urbanisticki zavod Beograda


Julija BevenjaZa dentalnu ordinaciju Jovanović samo reči hvale. Kada sam mislila da je moj problem nerešiv, doktor Jovanović mi je pomogao da moj osmeh ponovo bude besprekoran. Brzi, efikasni i profesionalni!

Julija Bevenja, ambasada Nemačke


Marija BikicŠta reći, a da ne zvuči previše… Prvi put sam posetila ordinaciju dr Jovanovića pre 15 godina, i danas je rado posećujem. Dr Miloš Jovanović je izuzetan stomatolog i veliki profesionalac sa neverovatnm smislom za humor. Atmosfera u ordinaciji je uvek pozitivna, stručan tim i veoma ljubazno osoblje su razlog zbog kog se uvek rado vraćam. Za ovih 15 godina smo prošli kroz mnoge faze, zamene krunica, implanta, plombi, izbeljivanja… i sa svim uslugama sam prezadovoljna. Velike pohvale za dr Natašu i dr Branisava takodje, obožavam njihov rad, entuzijazam i veseli duh. Radujem se svakom odlasku u oradinaciju dr Jovanović. Veliko hvala za sve što ste uradili za mene i što svaki put ordinaciju napustim sa najvećim osmehom.

Marija Bikić, Marketing Manager


Dragi Miloše, poruka moje porodice i mene ide u pravcu prvo, pravog prijateljstva koje traje preko trideset godina. U tom smislu, sačekali smo smenu generacija u porodici Jovanović, imajući u vidu da je ista iznedrila nekoliko stomatoga. Moje lično iskustvo u odnosu na Tebe, dr Miloša Jovanovića, ide u pravcu potpunog poveranja lekaru koji predlaze rešenja u svakoj konkretnoj situaciji, koji je na usluzi svom pacijentu kad god to zatreba (ako se uzme u obzir da ovog lekara, pokatkad tražimo kada imamo situaciju koja podrazumeva brzo reagovanje), čoveku otvorenog srca u komunikaciji (što je utisak koji ne možete izmeriti jer puno znači). Takođe, ne možemo zaobići konstantan strah i pokatkad bol, ali i za to, Ti nađes rešenje. S velikim poštovanjem,

dr Nataša Kovačević


Goran JevicOd mog prvog dolaska u ordinaciju dr Jovanović, pa do danas, proteklo je 14 godina! Više nego dovoljno za kvalitetan sud o stručnosti, radu i usluzi doktora Jovanovića i njegovog osoblja. Vrhunski stomatolog, u potpunosti posvećen svom pacijentu, bez obzira da li je u pitanju rutinska ili složena stomatološka intervencija. Ugodan ambijent uz ljubazno osoblje, učiniće da se osećate kao „svoj među svojima“. Sve čestitke uz želju da tako nastavite i ubuduće.

Goran Jević, dipl. ekonomista


Vukica MikacaU današnje smutno i nemoralno vreme, teško je verovati ljudima, a još teže nekome preporučiti nekoga ili prihvatiti nečiju preporuku. Uvek sumnjate! Najdelikatnije je naći dobre lekare! Otkad sam pacijent dr stomatologa Jovanovića, a to je skoro dve decenije, ja o zubima ne moram da brinem. Prezadovoljna sam, presrećna i mirna! Kako se ordinacija Jovanović selila tako sam svuda za njima išla i ja i preporučivala ih svim prijateljima i poznanicima, potpuno sigurna da će i oni imati vrhunski, stručni tretman kao i ja i moja porodica, sestra, partner… Svi smo pacijenti ordinacije JOVANOVIĆ! I sve su nas spasili! Na žalost, da budem iskrena, svi smo imali loša iskustva iz drugih stomatoloških ordinacija, opasnih po zdravlje, čovek se nahvata straha od zubara i zato sam srećna što postoje lekari kao što su dr Miloš, dr Nataša i maestro dr Bane, njihov otac, koji im je kao dugogodišnji vrhunski stomatolog, preneo sva dragocena iskustva iz prakse, lekarsku etiku, ljubav prema pacijentu… Fakultet je osnovna stepenica. Ja ih iz milošte zovem DINASTIJA JOVANOVIĆ! Pored vrhunske stručnosti, iskustva, kompletne usluge od konzervative do protetike i hirurških zahvata, veštine, najbolje nege, Jovanovići su izuzetno nežni i odani pacijentima i svako je dobro došao u ordinaciju, pa makar bio i pacijent koga je drugi stomatolog upropastio. Jovanovići, bez imalo sujete i ljutnje, priskaču u pomoć i spašavaju stvar. Priznaćete da je to u današnje vreme retkost, a tek da se stomatolog bori i muči da po svaku cenu spase vaš zub, to nigde nisam videla, kao kod Jovanovića! Nema skupog implanta, dok oni ne kažu, a kad kažu onda je to vrhunska izrada!I mora da ide uz pacijentovo lice, vilicu… Uz dobronamerne savete da to što ste videli na nekoj pevačici, nije za vas. Jovanovići su umetnici, neće da stoje iza loših rešenja. Uvek su dobronamerni, blagi, strpljivi sa pacijentima i najnežnije se izbore za svoja stručna rešenja. Jedina prava! Ja sam kod Jovanovića imala razne zahvate, neke i vrlo komplikovane višesatne, koje je dr Miloš herojski izdržavao, a pacijent, uz veliku blagost i duhovite pošalice lekara, u udobnoj, savremenoj i prijatnoj ordinaciji, nije ni primetio koliko je komplikovano bilo. Najnoviji podvig dr Jovanovića, bio je sređivanje mojih prednjih zuba. To je sve tako odlično izvedeno, da niko do dana današnjeg ne može da provali zašto sam se prolepšala, a još manje provaljuju koji zub nije moj. To je najveći kompliment stomatologu!!! Od tog dana se smeškam po novinama, televizijama, javnim nastupima…

Vukica Mikača, likovni umetnik fotografije


Kratko rečeno: imam divno iskustvo sa dr Jovanovićem i celim osobljem. Jako su ljubazni i sav strah koji se u meni bio skupio kada samo pomislim na stomatologa, se pretvorio u smeh i radost. Jer nakon procedure sam se osećala kao nova.
Kao šefica marketinga jedne firme u Švajcarskoj – St. Gallen, često odlazim na sajmove i drago mi je da sam sad mnogo opuštenija, jer lepi zubi su garant za samopouzdanje i smeh.
Hvala vam od srca! Vidimo se u Beogradu!

Branka