Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dental Jovanović

O Nama

Stomatološka ordinacija Dental Jovanović nalazi se u centru Beograda i ima tradiciju dugu trideset godina. Primer je uspešnog porodičnog poslovanja tokom kojeg se radilo na stručnom usavršavanju članova kako bi se postigla savremena dostignuća i ispunila očekivanja naših pacijenata.

U prijatnom ambijentu ćete dobiti besplatan pregled i konsultaciju uz više ponuđenih mogućnosti rešavanja vašeg problema.
Kvalitet našeg rada nije samo još jedan cilj, već je osnovna strategija opstanka u poslu i građenja budućnosti.

Upoznajte naš tim

Naši doktori

Spec. dr. Miloš Jovanović

Specijalista oralne hirurgije i implantologije

Dr Ivana

Doktor stomatologije

Dr Nataša

Doktor stomatologije

Dr Vesna Ćirović

Doktor stomatologije
0 +
godina Iskustva
0 +
zadovoljninih klijenata
sr_RSSR

Spec. dr. Miloš Jovanović

Dr spec. Miloš Jovanović je specijalista oralne hirurgije i implantologije, rođen u Beogradu gde završava osnovnu školu Kralj Petar i srednju Medicinsku školu.

Potom upisuje Stomatološki fakultet u Beograd u trajanju od 6 godina, diplomirao je sa 24 godine.

Nastavlja svoje usavršavanje kao polivalentan stomatolog, ali prioritet daje protetici, hirurgiji i kasnije implantologiji.

Potom završava specijalizaciju iz oblasti oralna hirurgija na VMA. Znanje iz oblasti Stomatološka protetika nesebično dobija od specijaliste stomatološke protetike, svog oca, Dr Branislava Jovanovića, a znanje iz oblasti oralna hirurgija od Prof. dr Jovana Perovića.

Pohađa brojne stručne kurseve u zemlji i inostranstvu, neki od njih su Straumann Advanced Course Bone augmentation in implant dentistry, Osstem implant course, Bredent implant course itd. Član je Evropskog udruženja implantologa EDI. Takođe poseduje certifikat GCP ( good clinical practice) course o savremenim metodama kliničkih ispitivanja lekova.

Prvi u Beogradu počinje saradnju sa velikim osiguravajućim firmama i time omogućava pacijentima da koriste te pogodnosti, danas se to nastavilo sa Generali osiguranjem. U jednom periodu piše članke iz stomatologije za lokalne magazine.

Tečno govori engleski jezik, služi se slovenačkim i italijanskim. Privatno posvećen je borilačkim veštinama gde ostvaruje značajne rezultate, nosilac je majstorskog zvanja u Kendou, bio je član reprezentacije Jugoslavije, takmičio se u zemlji i inostranstvu. Oženjen je dr Ivanom, imaju dvoje dece, Elenu i Luku.

Dr Ivana

Dr Ivana je rođena u Beogradu , diplomirala je 2005 god na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Posle obavljenog jednogodišnjeg staža nastavlja sa kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem. U stomatološkoj ordinaciji “Dental Jovanović” radi od 2006 godine, gde stiče veliko iskustvo u praksi, posebno iz oblasti estetske stomatologije, konzervative i endodoncije.

Član je komore privatnih doktora stomatologije.

Dr Nataša

Dr Nataša je rođena u Beogradu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2004 godine.

Višegodišnje radno iskustvo stiče obavljanjem staža na Stomatološkom fakultetu i stalnim zaposlenjem u stomatološkoj ordinaciji Dental Jovanović.

Po završetku studija započinje kontinuirano usavršavanje iz oblasti konzervative, endodoncije i stomatološke protetike, kao član udruženja privatnih doktora stomatologije i učesnik mnogih priznatih skupova u zemlji i inostranstvu.

Dr Vesna Ćirović

Rođena je u Šapcu, diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2017. godine od kada se i bavi kliničkom stomatologijom.

Posvećena je endodontologiji kao i estetskoj i rekonstruktivnoj stomatologiji. Takođe posebnu posvećenost akcentuje na savremene metode ulepšavanja, estetske i anti-aging medicine. Nosilac je akreditovan sertifikata za primenu botulinum toksina, hijaluronskih filera, mezoterapije, biorevitalizacije i hemijskih pilinga.

Član je Srpskog udruženja estetske i antiejdžing medicine- SESIAM i Srpskog lekarskog društva.

Kontinuirano usavršava svoja znanja na kongresima, simpozijumima i radionicama.