Beljenje zuba

Folije za beljenje (Copy) Folije za beljenje 2 (Copy)

Beljenje zuba je metoda kojom se pomoću određenih hemijskih sredstava prodire kroz gleđ do dentina zuba (unutrašnje zubno tkivo) od koga i potiče boja zuba. Način izbeljivanja zuba za koji smo se mi opredelili je kućno beljenje sa folijama i gelovima. Prednosti su: povoljna cena tretmana, 16% jačina sredstva izbeljuje vaše zube do prirodno bele boje, ne previše bele da se dobije veštački “kredast”  izgled. Kao i to što tri šprica sa gelom  koja dobijate za tretman mogu potrajati i do 2 godine, kako se boja zuba polako vraća posle, recimo, godinu dana samo stavite gel jednu ili dve  noći i lako vratite belinu zuba, tako da je ovaj vid tretmana prilično izdašan.

PRIMERI IZ  PRAKSE

Pacijentkinja se javila sa zahtevom da poboljša izgled zuba uz minimalno izlaganje svojih zuba radovima i traumama. Uradili smo prvo izbeljivanje zuba i potom kompozitne fasete na gornjim centralnim sekuticima, evo kako to izgleda:

PRE

JB pre (Custom)

POSLE JB beljenje (Custom)

Finalni izgled sa kompozitnim fasetama i završenim beljenjem

JB posle (Custom)

Cena za izbeljivanje zuba je prikazana u našem >> cenovniku <<


Imate pitanje za nas? Pošaljite nam poruku na email drmilosjovanovic@yahoo.com ili nas pozovite na brojeve telefona 064 11 00 483 ili 011 38 30 381.

Stomatoloska ordinacija Jovanović