Dentalni turizam

Dentalni Turizam

Dentalni turizam predstavlja sistem pružanja stomatoloških usluga pacijentima iz inostranstva sa uključenim prijemom, prevozom i smeštajem pacijenta u apartmane koji se nalaze iznad naše ordinacije.

Živite van Srbije, a nezadovoljni ste stanjem vaših zuba i želite da ih dovedete do perfekcije?

U našoj ordinaciji Dental Jovanovic, sa preko 20 godina iskustva, dobićete na jednom mestu izuzetan estetski ali takođe i garantovano najkvalitetniji rad. Naš stručni tim je tu da vam se potpuno posveti i da vam prezentuje najbolja rešenja, učini da tok terapije bude ugodan i da na kraju dobijete savršene rezultate, a sve to u najkraćem mogućem periodu. Naša ordinacija se već dugi niz godina uspešno bavi ovom granom zdravstvenog turizma.

Šta je dentalni turizam?

Koncept je osmišljen za klijente iz inostranstva, da im se poseta stomatologu učini što jednostavnijom i prijatnijom uz veliku uštedu novca za usluge istog kvaliteta koje bi uradili u svojoj zemlji.

Sastoji se iz dva dela:

  1.  Organizovanje prevoza klijenta od aerodroma do apartmana ili hotela po izboru. ( popust na cenu smeštaja možete ostvariti rezervacijom preko nas)
  2.  Sprovođenje svih stomatoloških usluga u našoj ordinaciji.

Kako ovo funkcioniše u praksi?

Jednostavno, u par koraka :

  1. Kontaktirajte našu ordinaciju putem email-a, vibera, whats app i sl. Biće nam potreban vaš Panoramic (snimak obe vilice) i uz prvi razgovor ćemo zajedno sagledati vaše probleme, a onda vam ponuditi najbolja rešenja. Shodno tome ćemo uskladiti vaše želje sa vašim mogućnostima.
  2. Kad izaberete jednu od ponuđenih opcija dogovaramo se oko termina koji vam odgovara i pravimo plan rada.

Koliko puta je potrebno da dođem i koliko dana da ostanem ?

  1. Ako ste odabrali klasičan stomatološki rad (bez ugradnje implantata) onda je najčešće dovoljna jedna poseta od 8 dana.
  2. Ako ste odabrali rešenje koje podrazumeva ugradnju implantata, onda se obično ostvaruju dve posete. Prva poseta (oko 4 dana) podrazumeva ugradnju implantata, zatim pauza od 3 do 4 meseca, a onda druga poseta (oko 8 dana) za izradu protetskog rada.
    Za vreme boravka vam je obezbeđen mobilni telefon sa lokalnim brojem kako bismo bili u komunikaciji.
  3. Vraćate se kući zdravi i nasmejani .

Na ovaj način možete lepo i pametno iskoristiti vaše vreme i novac. Dobićete vrhunske stomatološke usluge, uživati u novim atraktivnim turističkim destinacijama i sve to finansijski mnogo povoljnije nego što biste u zemlji gde živite platili samo stomatološki rad.
Takođe, stojimo vam na raspolaganju oko organizovanja turističkih obilazaka Beograda.

ru_RURU