Stomatoloska ordinacija Jovanović

Naši doktori su:

Please specify image url

Spec. dr. Branislav Jovanović

Rođen je na Cetinju. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 1968 godine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike završio je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) 1976 godine. Član je Srpskog lekarskog društva, učesnik raznih kongresa i simpozijuma.

Specijalista stomatoloske protetike
Please specify image url

Spec. dr. Miloš Jovanović

Dr spec. Miloš Jovanović je specijalista oralne hirurgije i implantologije, rođen u Beogradu gde završava osnovnu školu Kralj Petar i srednju Medicinsku školu. Potom upisuje Stomatološki fakultet u Beograd u trajanju od 6 godina, diplomirao je sa 24 godine. Nastavlja svoje usavršavanje kao polivalentan stomatolog, ali prioritet daje protetici, hirurgiji i kasnije implantologiji. Potom završava specijalizaciju iz oblasti oralna hirurgija na VMA. Znanje iz oblasti Stomatološka protetika nesebično dobija od specijaliste stomatološke protetike, svog oca, Dr Branislava Jovanovića, a znanje iz oblasti oralna hirurgija od Prof. dr Jovana Perovića. Pohađa brojne stručne kurseve u zemlji i inostranstvu, neki od njih su Straumann Advanced Course Bone augmentation in implant dentistry, Osstem implant course, Bredent implant course itd. Član je Evropskog udruženja implantologa EDI. Takođe poseduje certifikat GCP ( good clinical practice) course o savremenim metodama kliničkih ispitivanja lekova. Prvi u Beogradu počinje saradnju sa velikim osiguravajućim firmama i time omogućava pacijentima da koriste te pogodnosti, danas se to nastavilo sa Generali osiguranjem. U jednom periodu piše članke iz stomatologije za lokalne magazine. Tečno govori engleski jezik, služi se slovenačkim i italijanskim. Privatno posvećen je borilačkim veštinama gde ostvaruje značajne rezultate, nosilac je majstorskog zvanja u Kendou, bio je član reprezentacije Jugoslavije, takmičio se u zemlji i inostranstvu. Oženjen je dr Ivanom, imaju dvoje dece,Elenu i Luku.

Specijalista oralne hirurgije i implantologije
Please specify image url

Ivana, Doktor stomatologije

Dr Ivana je rođena u Beogradu , diplomirala je 2005 god na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.Posle obavljenog jednogodišnjeg staža nastavlja sa kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem. U stomatološkoj ordinaciji “dr Jovanović” radi od 2006 godine, gde stiče veliko iskustvo u praksi, posebno iz oblasti estetske stomatologije,konzervative i endodoncije. Član je komore privatnih doktora stomatologije.

Doktor stomatologije
Please specify image url

Nataša, Doktor stomatologije

Dr Nataša je rođena u Beogradu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2004 godine. Višegodišnje radno iskustvo stiče obavljanjem staža na Stomatološkom fakultetu i stalnim zaposlenjem u stomatološkoj ordinaciji Jovanović. Po završetku studija započinje kontinuirano usavršavanje iz oblasti konzervative, endodoncije i stomatološke protetike, kao član udruženja privatnih doktora stomatologije i učesnik mnogih priznatih skupova u zemlji i inostranstvu.

Doktor stomatologije
Please specify image url

Dr Vesna Ćirović, Doktor stomatologije

Rođena je u Šapcu, diplomirala je na  Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2015.godine od kada se i bavi kliničkom stomatologojim. Posvećena je endodontologiji kao i estetskoj i rekonstruktivnoj stomatologiji. Takođe posebnu posvećenost akcentuje na savremene metode ulepšavanja,  estetske i anti-aging medicine. Tečno govori engleski jezik, a služi se i španskim jezikom. Kontinuirano usavršava svoja znanja na kongresima, simpozijumima i radionicama.

Doktor stomatologije