Naši doktori su:

Please specify image url

Dr spec. Branislav Jovanović

Rođen je na Cetinju. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 1968 godine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike završio je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) 1976 godine. Član je Srpskog lekarskog društva, učesnik raznih kongresa i simpozijuma.

Specijalista stomatoloske protetike
Please specify image url

Dr spec. Miloš Jovanović

Dr spec. Miloš Jovanović je specijalista oralne hirurgije i implantologije, rodjen u Beogradu gde završava osnovnu školu Kralj Petar i srednju Medicinsku školu.Potom upisuje Stomatološki fakultet u Beograd u trajanju od 6 godina,diplomirao je sa 24 godine.Nastavlja svoje usavršavanje kao polivalentan stomatolog,ali prioritet daje protetici,hirurgiji i kasnije implantologiji. Znanje iz oblasti Stomatološka protetika nesebično dobija od specijaliste stomatološke protetike,svog oca, Dr Branislava Jovanovića,a znanje iz oblasti Oralna hirurgija od Prof.dr Jovana Perovića. Pohadja brojne stručne kurseve u zemlji i inostranstvu,neki od njih su Straumann Advanced Course Bone augmentation in implant dentistry,Osstem implant course,Bredent implant course…itd. Član je Evropskog udruženja implantologa EDI. Takodje poseduje certifikat GCP( good clinical practice )course o savremenim metodama kliničkih ispitivanja lekova. Prvi u Beogradu počinje saradnju sa velikim osiguravajućim firmama i time omogućava pacijentima da koriste te pogodnosti,danas se to nastavilo sa Generali osiguranjem.U jednom periodu piše članke iz stomatologije za lokalne magazine.Tečno govori engleski jezik,služi se slovenačkim i italijanskim. Privatno posvećen je borilačkim veštinama gde ostvaruje značajne rezultate, nosilac je majstorskog zvanja u Kendou, bio je član reprezentacije Jugoslavije,takmičio se u zemlji i inostranstvu.Oženjen je dr Ivanom,imaju dvoje dece,Elenu i Luku.

Specijalista oralne hirurgije i implantologije
Please specify image url

Ivana, Doktor stomatologije

Dr Ivana je rođena u Beogradu , diplomirala je 2005 god na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.Posle obavljenog jednogodišnjeg staža nastavlja sa kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem. U stomatološkoj ordinaciji “dr Jovanović” radi od 2006 godine, gde stiče veliko iskustvo u praksi, posebno iz oblasti estetske stomatologije,konzervative i endodoncije. Član je komore privatnih doktora stomatologije.

Doktor stomatologije
Please specify image url

Nataša, Doktor stomatologije

Dr Nataša je rođena u Beogradu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2004 godine. Višegodišnje radno iskustvo stiče obavljanjem staža na Stomatološkom fakultetu i stalnim zaposlenjem u stomatološkoj ordinaciji Jovanović. Po završetku studija započinje kontinuirano usavršavanje iz oblasti konzervative, endodoncije i stomatološke protetike, kao član udruženja privatnih doktora stomatologije i učesnik mnogih priznatih skupova u zemlji i inostranstvu.

Doktor stomatologije