Naši doktori su:

Please specify image url

Dr spec. Branislav Jovanović

Rođen je na Cetinju. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 1968 godine. Specijalizaciju iz stomatološke protetike završio je na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) 1976 godine. Član je Srpskog lekarskog društva, učesnik raznih kongresa i simpozijuma.

Specijalista stomatoloske protetike
Please specify image url

Dr spec. Miloš Jovanović

Dr spec. Miloš Jovanović je specijalista oralne hirurgije i implantologije, rodjen u Beogradu gde završava osnovnu školu Kralj Petar i srednju Medicinsku školu.Potom upisuje Stomatološki fakultet u Beograd u trajanju od 6 godina,diplomirao je sa 24 godine. Nastavlja svoje usavršavanje kao polivalentan stomatolog,ali prioritet daje protetici,hirurgiji i kasnije implantologiji. Potom zavrsava specijalizaciju iz oblasti oralna hirurgija na VMA. Znanje iz oblasti Stomatološka protetika nesebično dobija od specijaliste stomatološke protetike,svog oca, Dr Branislava Jovanovića,a znanje iz oblasti oralna hirurgija od Prof.dr Jovana Perovića. Pohadja brojne stručne kurseve u zemlji i inostranstvu,neki od njih su Straumann Advanced Course Bone augmentation in implant dentistry,Osstem implant course,Bredent implant course…itd. Član je Evropskog udruženja implantologa EDI. Takodje poseduje certifikat GCP( good clinical practice )course o savremenim metodama kliničkih ispitivanja lekova. Prvi u Beogradu počinje saradnju sa velikim osiguravajućim firmama i time omogućava pacijentima da koriste te pogodnosti,danas se to nastavilo sa Generali osiguranjem.U jednom periodu piše članke iz stomatologije za lokalne magazine.Tečno govori engleski jezik,služi se slovenačkim i italijanskim. Privatno posvećen je borilačkim veštinama gde ostvaruje značajne rezultate, nosilac je majstorskog zvanja u Kendou, bio je član reprezentacije Jugoslavije,takmičio se u zemlji i inostranstvu.Oženjen je dr Ivanom,imaju dvoje dece,Elenu i Luku.

Specijalista oralne hirurgije i implantologije
Please specify image url

Ivana, Doktor stomatologije

Dr Ivana je rođena u Beogradu , diplomirala je 2005 god na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.Posle obavljenog jednogodišnjeg staža nastavlja sa kontinuiranom edukacijom i usavršavanjem. U stomatološkoj ordinaciji “dr Jovanović” radi od 2006 godine, gde stiče veliko iskustvo u praksi, posebno iz oblasti estetske stomatologije,konzervative i endodoncije. Član je komore privatnih doktora stomatologije.

Doktor stomatologije
Please specify image url

Nataša, Doktor stomatologije

Dr Nataša je rođena u Beogradu. Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završila je 2004 godine. Višegodišnje radno iskustvo stiče obavljanjem staža na Stomatološkom fakultetu i stalnim zaposlenjem u stomatološkoj ordinaciji Jovanović. Po završetku studija započinje kontinuirano usavršavanje iz oblasti konzervative, endodoncije i stomatološke protetike, kao član udruženja privatnih doktora stomatologije i učesnik mnogih priznatih skupova u zemlji i inostranstvu.

Doktor stomatologije